Verzekeren
Opel Verzekeringen

Wie kan uw Opel beter verzekeren dan Opel?

Met de Opel autoverzekering sluit u als Opel rijder een autoverzekering af die volledig aansluit bij uw behoeften en dat tegen een zeer aantrekkelijke premie!​ Met Opel Verzekering kiest u zelf welke dekking u wenst: een eenvoudige en toch uitgebreide dekking of een volledige verzekering die u, uw voertuig en alle inzittenden maximaal beschermt. Een verzekering die echt aan alles denkt!

Meer weten over Opel Verzekering?

Credit Protection en Job Cover

Bescherm wie u lief is, bescherm wat u lief is. Verzeker uw financiering met de Credit Protection en Job Cover kredietverzekeringen. Financiële zekerheid dankzij Opel Financial Services.

Meer weten over Credit Protection en Job Cover?

Extra Protection

Extra Protection is een verzekering die ook wel bekend staat als een GAP verzekering (Guaranteed Asset Protection). Het  is een supplementaire dekking bij totaal verlies of diefstal die, afhankelijk van het gekozen dekkingsniveau, het tekort dekt tussen de schikking van de autoverzekering en het bedrag dat u oorspronkelijk voor uw voertuig betaalde, de kost om deze te vervangen of de uitstaand bedrag van de financiering.

Meer weten over Extra Protection?

Extended Warranty

Extended Warranty geeft u de mogelijkheid om uw tweedehands Opel te voorzien van een verlengde garantie bovenop de wettelijke garantie die uw Opel dealer u reeds aanbiedt.

Meer weten over Extended Warranty?