Opel Verzekeringen
EEN VERZEKERING DIE ECHT AAN ALLES DENKT.

Met Opel Verzekering kiest u zelf welke dekking u wenst: een eenvoudige en toch uitgebreide dekking of een volledige verzekering die u, uw voertuig en alle inzittenden maximaal beschermt.
Met andere woorden, een verzekering op maat die volledig beantwoordt aan uw verwachtingen en behoeften. En met het gemak van één gesprekspartner!

Nieuw of tweedehands? Voor elke Opel is er een verzekering.

Nieuw of tweedehands, in beide gevallen wenst u de meest geschikte bescherming voor uw wagen. Opel Verzekering biedt u meerdere verzekeringsformules aan, met een rits waarborgen waardoor uw wagen zeer goed beschermd is.

Geef uw nieuwe Opel een optimale dekking.

Een elegant design, geavanceerde technologie en volledig comfort zijn maar een greep uit de vele criteria die uw keuze verklaren. Een keuze die ook een dekking op maat van uw investering rechtvaardigt.
Naast de wettelijk verplichte Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering (BA) biedt Opel Verzekering u een omniumformule aan, aangepast aan uw nieuw voertuig.

Een omnium aangepast aan uw tweedehandse Opel (> 24 maanden)

Uw Opel is minstens 2 jaar oud maar u vindt dat hij dezelfde bescherming verdient als een nieuwe wagen. Met de formule omnium 24+ geniet u alle omniumdekkingen tegen een tarief aangepast aan de leeftijd en de prijs van uw wagen.
Ga voor een totale bescherming en vul uw verzekering aan met zeer nuttige opties zoals Veiligheid van de Bestuurder, rechtsbijstand of Hulpverlening +.

Raadpleeg uw verkoper voor meer informatie.

Download de brochure

Lees de Opel verzekeringsvoorwaarden (2018)

Lees de Opel verzekeringsvoorwaarden (2017)

Uw rechten en bescherming

Download de IPID fiche

 

‘OPEL VERZEKERING’ is een product van A.Belgium, N.V. van verzekeringen toegelaten onder het nr. 0039 (K.B. 04-07-1979, B.S. 14-07-1979) Maatschappelijke zetel: Troonplein 1, 1000 Brussel - België. Tel.: 02 678 61 11 / Fax: 02 678 93 40 / Nr. KBO: BTW BE 0404.483.367 RPM Brussel. Opel Finance BVBA (FSMA nr. 25468A) treedt op als verzekeringsagent voor A.Belgium. De FSMA Opel Erkende Verdelers treden op als onderagent voor Opel Finance BVBA.