Lower Image 1
Over Ons
Over Opel Financial Services

Opel Financial Services is de bedrijfsnaam van Opel Finance BVBA. Wij ondersteunen in België het merk Opel, hun dealers en klanten door middel van competitieve en aantrekkelijke oplossingen voor autofinanciering en verzekering. Met meer dan 90 jaar ervaring in de Belgische markt heeft Opel Financial Services een ijzersterke reputatie in het bieden van financiële oplossingen voor haar klanten. De exclusieve focus op het merk Opel biedt u een absolute meerwaarde wat betreft het financieren en verzekeren van uw Opel.

Als onderdeel van OPEL VAUXHALL FINANCE worden wij ondersteund door onze sterke partners en aandeelhouders Banque PSA Finance et BNP Paribas Personal Finance. Ons team van ongeveer 1.200 werknemers zet zich in om tegemoet te komen aan de mobiliteitsbehoeften van onze klanten in heel Europa.

Werken bij Opel financial Services?

Binnen een dynamische, professionele en internationale omgeving bieden wij loopbaanmogelijkheden voor mensen met verschillende vaardigheden en specialiteiten. Heb je interesse om onderdeel te worden van onze organisatie? Kijk dan hier en ontdek alle vacatures.