Flexifin
De keuze voor flexibiliteit

Met een Flexifin kiest u voor flexibiliteit. Net als bij de lening op afbetaling bent u verzekerd van een combinatie van een vaste looptijd, een vaste rente en vaste maandbedragen met uitzondering van het laatste termijn. Dit vormt een vooraf afgesproken verhoogde slottermijn. Door dit slottermijn betaalt u lagere maandbedragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en behoudt u budget voor andere uitgaven.

Aan het einde van de looptijd hebt u de keuze of u de slottermijn afbetaalt of herfinanciert.

Zo werkt FLEXIFIN

Flexifin is een financiering waarbij u het aankoopbedrag voor uw auto leent. Vervolgens betaalt u dat bedrag terug in vaste maandelijkse termijnen, met een vooraf afgesproken verhoogde termijn aan het einde van de looptijd, vermeerderd met een vaste rente. De hoogte van het maandbedrag hangt af van het type auto dat u kiest, de looptijd van de financiering en het eventuele voorschot. U wordt eigenaar van de auto zodra u het laatste maandbedrag hebt betaald. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Uw keuze

​U bepaalt zelf het te financieren bedrag en de looptijd van uw financiering waarbij u de keuze heeft tussen: 24, 36, 48 of 60 maanden. Een voorschot mag, maar is niet verplicht.
   
Flexifin is geschikt voor Opel personen en bedrijfswagens. Wanneer u in het bezit bent van een auto die u wilt inruilen kunt u rekenen op een uiterst scherpe overnameprijs. Hierdoor verlaagt u ook uw maandbedrag. 
Wenst u voor het einde van de looptijd uw lening terugbetalen? U geniet van de uiterst flexibele afkoopvoorwaarden die wettelijk bepaald zijn.

Kenmerken VAN FLEXIFIN:

  • Geschikt voor Opel personen en bedrijfswagens
  • Financiering met lagere maandbedragen dankzij een vooraf afgesproken verhoogde laatste maandaflossing
  • Een voorschot mag, maar is niet verplicht
  • Looptijd van de financiering in functie van uw behoeften
  • Wissel vaker van wagen en rij zo altijd met de nieuwste Opel binnen eenzelfde maandbudget

Meer informatie vindt u bij uw Opel dealer


Vind hier uw Opel dealer​​


De financiering betreft een lening op afbetaling en is voorbehouden aan particulieren. Onder voorbehoud van goedkeuring van uw kredietaanvraag door AlphaCredit NV, kredietgever, Ravensteinstraat 60/15 – 1000 Brussel. RPR Brussel. BTW BE 0445.781.316. Adverteerder : Opel Finance BVBA, Prins Boudewijnlaan 24A, 2550 Kontich. BTW BE 404 472 182, RPR Antwerpen. Uw Opel Verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.