Classic
De keuze voor zekerheid

Met de lening op afbetaling kiest u voor zekerheid. Door de combinatie van een vaste looptijd, een vaste rente en een vast maandbedrag weet u precies waar u aan toe bent.

Zo werkt de Classic financiering

Classic is een lening op afbetaling waarbij u het aankoopbedrag voor uw auto leent. Vervolgens betaalt u dat bedrag terug in vaste maandelijkse termijnen, vermeerderd met een vaste rente. De hoogte van het maandbedrag hangt af van het type auto dat u kiest, de looptijd van de financiering en een eventueel voorschot. U wordt eigenaar van de auto zodra u het laatste maandbedrag heeft betaald. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Uw keuze

​U bepaalt zelf het te financieren bedrag en de looptijd van uw financiering, waarbij u de keuze heeft tussen: 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Een voorschot mag, maar is niet verplicht.

Lening op afbetaling is geschikt voor Opel personen en bedrijfswagens. Wanneer u in het bezit bent van een auto die u wilt inruilen kunt u rekenen op een uiterst scherpe overnameprijs. Hierdoor verlaagt u ook uw maandbedrag.
Wenst u voor het einde van de looptijd uw lening terugbetalen? U geniet van flexibele afkoopvoorwaarden.

Kenmerken VAN DE CLASSIC FINANCIERING:

  • Geschikt voor Opel personen en bedrijfswagens
  • Eenvoudige financieringsformule
  • Een voorschot mag, maar is niet verplicht
  • Vaste maandaflossingen
  • Looptijd van de financiering in functie van uw behoeften
  • Mogelijkheid om tot 110% van het factuurbedrag te financieren (zo beschikt u over een reserve om bijvoorbeeld de wegentaks of de verzekering te betalen)
  • Flexibele afkoopvoorwaarden

Meer informatie vindt u bij uw Opel dealer


Vind hier uw Opel dealer​​


De financiering betreft een lening op afbetaling en is voorbehouden aan particulieren. Onder voorbehoud van goedkeuring van uw kredietaanvraag door AlphaCredit NV, kredietgever, Ravensteinstraat 60/15 – 1000 Brussel. RPR Brussel. BTW BE 0445.781.316. Adverteerder : Opel Finance BVBA, Prins Boudewijnlaan 24A, 2550 Kontich. BTW BE 404 472 182, RPR Antwerpen. Uw Opel Verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.